Etik Kurulu Toplantıları ve Değerlendirme Süreci

HRÜHADYEK toplantıları her ayın son Pazartesi saat: 15.15'de yapılmaktadır. Kurulumuza müracaat haftanın her günü yapılabilmektedir.

HRÜHADYEK, usulüne uygun olarak yapılan başvuruları kayıt altına alır ve yapılacak ilk toplantıda dosyaları incelenmek üzere raportörlere iletir. Raportörler başvuru ile ilgili incelemelerini, gerekli gördüklerinde araştırmacılarla da görüşerek bir sonraki toplantıya kadar tamamlar. Raportörlerin görüşünü hazırlamasından sonra ilk HRÜHADYEK toplantısında başvuru gündeme alınarak değerlendirilir ve başvuru hakkında kesin karar verilir.

Etik kurulumuzdan onay alıp Harran  Üniversitesi BAP, TÜBİTAK ya da farklı bir destek kuruluşuna başvuru yapmak isteyen araştırma yürütücüleri yukarıdaki değerlendirme sürecini göz önüne alarak en az bir ay öncesinden Etik Kurulumuza başvuru yapmalıdır.

İLETİŞİM

Adres : Harran Üniversitesi Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu Sekreteryası, Eyyubiye Yerleşkesi / Şanlıurfa
Tlf : 0.414.318 3859